Charlene, Albert

Prins Albert aan het bier

Prins Albert van Monaco verveelt zich niet, terwijl prinses Charlene op reis is naar Zuid-Afrika. Maar waarom is hij niet mee?

Er is altijd wel een sportwedstrijd waar prins Albert naartoe kan, maar het opvallendst was zijn bezoek aan het Oktoberfest in München, de opening van het nieuwe bierseizoen.

Prins Albert was daar in 2012 al met prinses Charlene, zie de foto hieronder, met de gebruikelijke Mass in de hand, de pul bier.

Bierfeest

Dit keer vierde de prins het befaamde bierfeest in de legendarische Käfer-tent. Prins Albert werd daar in een goed humeur gefotografeerd met het gastkoppel Michael Käfer en Clarissa Käfer.

Dat zijn ex-partner Nicole Coste tegelijkertijd ook op het Oktoberfest aanwezig was, nota bene in de Käfer-tent, zorgt nu voor geruchten. Contact met prins Albert zou er niet zijn geweest, maar het blijft vreemd dat hij eigenlijk ook in Zuid-Afrika zou zijn.

Alleen

‘We zijn ook diep vereerd dat Zijne en Hare Doorluchtigheid, Prins Albert en Prinses Charlène van Monaco, zullen deelnemen aan het evenement en de zaak van de stichting zullen steunen’, stond in de officiële aankondiging in augustus. Uiteindelijk komt prinses Charlène echter alleen opdagen, zonder ook maar een begin van een verklaring.

Albert 1
Albert 1

Adelswelt/ANP

#Royaltynl