Placeholder

Tweeling prins Albert babbelt eerste woordjes

Prinses Gabriella en prins Jacques beginnen hun eerste woordjes te babbelen. Hun trotse vader, prins Albert van Monaco, vertelt dat zijn vijftien maanden oude koters al papa, mama, baby en hallo kunnen zeggen.

"Maar het blijft nog een beetje vaag", aldus Albert in People. Gabriella, die twee minuten ouder is dan haar tweelingbroer, was de eerste die ging praten. Jacques volgde snel. "We zijn nu op het punt dat zij weten wat ze willen en wij moeten ontcijferen waar ze naar vragen."

De tweeling krijgt verschillende talen te horen. "Ze luisteren steeds naar dezelfde liedjes, Head, Shoulders, Knees and Toes, Twinkle, Twinkle Little Star en een paar Franse kinderliedjes. Dus ze horen al Frans."

Gabriella praat volgens haar vader zelfs al een woordje Frans, de officiële taal van Monaco. "Ze reageert nu op 'ça va?', dan zegt ze 'ça va' terug."

Of Gabriella en Jacques eerst papa of mama zeiden, laat Albert in het midden. "Het is geen wedstrijd. Ze lijken erg gelukkige kinderen. Ze lachen en glimlachen. Hulde aan Charlene, ze is een geweldige moeder."