Placeholder

Prinses Charlène mist Rozenbal

Prinses Charlène ontbrak zaterdagavond tot veler verrassing op het exclusieve Rozenbal dat jaarlijks tot één van de hoogtepunten behoort van de sociale kalender in het vorstendom Monaco. Met het 'Bal de la Rose' wordt ook het nieuwe seizoen geopend. Een verklaring voor de afwezigheid van Charlène werd niet gegeven.

Haar man vorst Albert II was er wel, samen met zijn oudere zus en organisator van de 62e editie van het galafeest, prinses Caroline. Ook de vier kinderen van Caroline – Andrea, Pierre, Charlotte en Alexandra – maakten hun opwachting in de feestzaal, de jongens met hun respectievelijke echtgenotes Tatiana en Beatrice.

Het Bal de la Rose, dat geld inzamelt voor de stichting van prinses Grace, was op verzoek van Caroline ook dit jaar 'aangekleed' door haar vriend mode-ontwerper Karl Lagerfeld. Hij had het bal een Cubaans thema gegeven. Eten, decoratie en muziek in de Salle des Etoiles van de Sporting Monte-Carlo stonden voor de achthonderd gasten in het teken van het Caribische eiland en moesten doen denken aan Havana.