Prins Louis krijgt liefdevolle wensen van ex-vrouw

De ex-vrouw van de Luxemburgse prins Louis, Tessy Anthony, is terug op Instagram. Ze had haar account op non-actief gezet en haar leven op sociale media een timeout gegeven. Een dag na haar terugkeer wenst ze haar voormalige echtgenoot een fijne verjaardag.

'Fijne verjaardag Loulou,' tikte Tessy bij een foto van haar ex-man met hun twee kinderen Gabriel en Noah. 'Onze jongens en ik houden veel van je.'

Maandenlang was Tessy afwezig op Instagram, terwijl ze voor die tijd zeer actief was. Dat heeft ze nu in een dag tijd ingehaald met meer dan tien nieuwe foto's, onder meer van de vakantie van haar met de twee kinderen en een foto van haar moeder en zus. Bij een foto met haar twee kinderen wenste ze iedereen een fijne zomer toe met alle geliefden, en bedankt ze ook iedereen voor de berichten en brieven. 'Jullie gebeden en wensen zijn allemaal goed ontvangen', afgesloten met een hartje en de Luxemburgse vlag. Na haar scheiding veranderde de gebruikersnaam van Tessy van 'Tessy of Luxemburg' (Tessy van Luxemburg) naar 'Tessy from Luxemburg', (Tessy uit Luxemburg).