Prins Albert en Charlène innig samen op Rozenbal

Prins Albert en prinses Charlène van Monaco hebben zondag op de Facebookpagina van het prinselijk paleis foto’s geplaatst van het Rozenbal dat zaterdagavond werd gehouden in Sporting Monte Carlo. Het prinselijk paar toont zichzelf innig dansend bij het jaarlijkse gala ten behoeve van de Fondation Princesse Grace.

Alberts zus, prinses Caroline van Hannover, is voorzitter van de liefdadigheidsstichting die dit jaar haar 50e verjaardag viert en die is opgericht door prinses Grace. Caroline had een familievriend, de ontwerper en couturier Karl Lagerfeld, gevraagd voor de aankleding van de balzaal te zorgen.

Thema was ‘een Russisch bal’, ter ere van de bijzondere banden tussen het vorstendom en Rusland. Lagerfeld liet zich daarbij inspireren door Kazimir Malevitsj en de periode van het constructivisme, een stroming in de schilderkunst aan het begin van de vorige eeuw.

Naast prinses Caroline en het vorstelijk paar waren ook Caroline’s kinderen Charlotte Casiraghi en Pierre Casiraghi aanwezig, de laatste met zijn vriendin Beatrice Borromeo.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen