Pierre en Beatrice ook voor de kerk getrouwd

Pierre Casiraghi en Beatrice Borromeo hebben elkaar zaterdagmiddag voor de tweede keer in korte tijd hun jawoord gegeven. De twee geliefden zijn nu ook voor de kerk getrouwd.

Pierre (27) en Beatrice (29) trouwden afgelopen zaterdag in het prinselijk paleis van Monaco al voor de wet. Een week later stonden de neef van prins Albert II en de telg uit de Italiaanse aristocratie weer voor het altaar. De kerkelijke inzegening van hun huwelijk vond plaats op het idyllische eilandje San Giovanni in het Lago Maggiore. Het bruidspaar zou voor het kleine privé-eilandje van de familie Borromeo hebben gekozen om paparazzi zoveel mogelijk te weren.

Volgens Italiaanse media waren bij de huwelijksplechtigheid zelf alleen familieleden aanwezig. De bruid droeg een jurk van Armani, zo maakte het Italiaanse modehuis zelf op Twitter bekend. Na de ceremonie stond een minicruise over Lago Maggiore op het programma. Het huwelijk werd afgesloten met een receptie in Rocca d'Angera, een kasteel aan de oever van het meer dat sinds donderdag gesloten is voor publiek. Voor de feestelijkheden waren naar verluidt ongeveer zeshonderd mensen uitgenodigd, onder wie talloze beroemdheden.