Placeholder

Frans blad: Charlotte Casiraghi weer zwanger

Charlotte Casiraghi is in verwachting van haar tweede kind. Dat meldt vrijdag het Franse roddelblad Closer. Het bewijs wordt geleverd door middel van heimelijk gemaakte foto’s van Charlotte in bikini tijdens een vakantie samen met haar vriend Gad Elmaleh in Malibu. De opnamen tonen inderdaad een buikje.

Het prinselijk paleis in Monaco doet geen mededelingen, maar deed dat eerder ook niet toen Charlotte haar eerste kind Raphäel verwachtte. Pas toen de zwangerschap voor iedereen zichtbaar was twitterde Gad Elmaleh erover, ten teken van bevestiging.

Charlotte is de dochter van prinses Caroline, de oudere zus van vorst Albert II. Caroline’s zoon Andrea verwacht dit jaar ook gezinsuitbreiding en haar jongste zoon Pierre gaat volgens onbevestigde berichten dit voorjaar trouwen met zijn vriendin Beatrice Borromeo.

Closer is het blad dat vorig jaar de affaire onthulde tussen de Franse actrice Julie Gayet en president François Hollande, die zich met de scooter bij haar appartement liet afzetten. Closer had eerder ook geen scrupules om foto’s van een in Frankrijk topless zonnende Catherine, de echtgenote van de Britse prins William, te publiceren.