Placeholder

Dochter voor Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo

Andrea Casiraghi, de oudste zoon van prinses Caroline van Monaco, en zijn vrouw Tatiana Santo Domingo zijn zondagavond ouders geworden van hun tweede kindje. Het meisje kwam ter wereld in Londen, zo meldt het Spaanse weekblad Hola op zijn website. Het prinselijk paleis heeft de geboorte in een communiqué bevestigd. Hoe het meisje heet, is nog niet bekendgemaakt.

Op 21 maart 2013 werd hun zoontje Alexandre Andrea Stefano geboren, ook wel Sacha genoemd. Het stel was op dat moment nog niet getrouwd, waardoor Sacha niet in aanmerking kwam voor de lijn van troonopvolging. Vijf maanden later trouwden ze echter alsnog voor de wet in Monaco, waardoor het ventje tegenwoordig vijfde in lijn is, na prins Jacques, prinses Gabriella, prinses Caroline en zijn vader Andrea. In februari 2014 werd het huwelijk van Andrea en Tatiana kerkelijk ingezegend in het Zwitserse Gstaad. Het hele gezin was afgelopen jaar aanwezig bij de viering van de nationale feestdag van Monaco.

Prinses Caroline van Monaco is nu voor de derde keer oma geworden. Naast de twee kinderen van haar zoon Andrea, is er ook nog Raphaël Elmaleh, het zoontje van haar dochter Charlotte en stand-up-komiek en acteur Gad Elmaleh. Raphaël kwam op 17 december 2013 ter wereld.