Charlotte Casiraghi weer vrijgezel’

Charlotte Casiraghi en haar vriend Gad Elmaleh zijn na een relatie van drie jaar uit elkaar. Dat melden diverse media, waaronder het Franse blad Voici. De oudste dochter van prinses Caroline van Monaco en de Franse komiek hebben een zoontje, de 17 maanden oude Raphaël.

Volgens bronnen is de carrière van Elmaleh de oorzaak van de breuk: ‘Charlotte wilde een vader voor haar zoontje, maar hij was te weinig thuis.’ De komiek, die onder meer in de film Midnight In Paris speelde, heeft een druk schema met optredens in heel Frankrijk. Elmaleh heeft bovendien al een 15 jaar oude zoon, Noé, uit een vorige relatie met de Franse actrice Anne Brocher. Casiraghi is op haar beurt druk met een modellencarrière bij Gucci en haar werk als springruiter.

Elmaleh (44) en Casiraghi (28) ontmoetten elkaar in 2011 tijdens een feestje, waarna ze al snel een relatie kregen. Ze verschenen voor het eerst samen in het openbaar tijdens het Rozenbal in maart 2013, waar ze andere leden van de Monegaskische prinselijke familie vergezelden. Op 17 december van dat jaar kwam hun zoontje Raphaël ter wereld. Doorgaans vermeed het gezin meestal de schijnwerpers. Zo ontbraken ze bij de doop van prins Jacques en prinses Gabriella, afgelopen maand. Meerdere malen berichtten media al over een mogelijke breuk tussen Casiraghi en Elmaleh, maar nu lijkt die toch definitief.