×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zoon voor Pierre Casiraghi en Beatrice

  Zoon voor Pierre Casiraghi en Beatrice

  Pierre Casiraghi en zijn echtgenote Beatrice Borromeo zijn ouders geworden van een zoon. Dat melden verschillende Franse media. Het jongetje zou dinsdag ter wereld zijn gekomen. De naam is nog niet bekendgemaakt.


  In november werd bekend dat de Italiaanse Beatrice zwanger was. Ze trouwde in juli 2015 met Pierre (29), de zoon van prinses Caroline van Monaco. Zij is voor de vierde keer oma geworden.

  Pierre is zevende in de lijn van troonopvolging in Monaco. Eerder had Beatrice al in een interview aangegeven dat ze uit een groot gezin komt en ook zelf graag kinderen wil.

  1 maart 2017 - 00:29