×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Jacques en Gabriella van Monaco gedoopt

  In kathedraal prinsdom

  Video: Jacques en Gabriella van Monaco gedoopt

  Prins Jacques en zijn zus prinses Gabriella van Monaco zijn zondag gedoopt. Prins Albert II en zijn echtgenote, prinses Charlène, hielden hun in het wit gestoken tweeling vast terwijl de kinderen het wijwater op hun voorhoofd kregen.


  De doopdienst vond plaats in de kathedraal van Monaco. Charlène droeg zoon Jacques, terwijl Albert dochter Gabriella in zijn armen had. De kinderen hadden beiden een speentje in hun mond; Jacques eentje met blauw speenkoord en Gabriella eentje met een roze koord. Alberts zussen Caroline en Stéphanie keken toe.

  De kinderen zijn precies vijf maanden oud. De tweeling werd geboren op 10 december 2014. Jacques is enkele minuten jonger dan zijn zusje, maar desondanks is hij de nieuwe troonopvolger. Jongens hebben in Monaco nog voorrang op meisjes.

  Het publiek maakte zondag voor de tweede keer kennis met de tweeling. De prins en prinses werden op 7 januari voor het eerst door hun ouders aan het volk getoond.

  Bekijk hieronder de hele doopplechtigheid terug:

  10 mei 2015 - 21:11