×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tweeling prins Albert kent wereldleiders al

  Tweeling prins Albert kent wereldleiders al

  Prins Jacques en prinses Gabriella zijn pas twee jaar oud, maar al behoorlijk op de hoogte van het reilen en zeilen van de wereld. Volgens hun trotse vader prins Albert II van Monaco kent de tweeling de namen van wereldleiders al.


  “Ze weten wie Donald Trump is”, zei Albert tegen People. Maar Jacques en Gabriella kennen meer grote namen. “Ze weten wie de president van Frankrijk is. En als je aan ze vraagt ‘wie is de leider van Rusland?’ dan zeggen ze: Poetin.”

  Volgens Albert is het vooral zijn vrouw Charlène die de tweeling veel bijbrengt. “Gabriella pikte letters en cijfers sneller op, maar inmiddels is Jacques op hetzelfde niveau. Dat is Charlènes verdienste.”

  Paaseieren

  De komende dagen hoeven Jacques en Gabriella zich niet bezig te houden met Trump of Poetin; Alberts gezin maakt zich op voor een jacht op paaseieren. “Dit wordt hun eerste zoektocht naar paaseieren.” Albert en Charlène wilden hun kinderen ook vorig jaar naar eieren laten zoeken, maar toen gooide een zware storm roet in het eten.

  Een beetje hulp hebben Jacques en Gabriella waarschijnlijk nog wel nodig bij de zoektocht. “Ik denk dat we ze een beetje moeten sturen, maar daarna hebben ze het wel in de gaten”, denkt Albert. “Ze pikken dingen echt snel op nu, zeker Gabriella. Ze is echt slim.”

  14 april 2017 - 09:18