×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Superheldenverjaardag voor prinselijke tweeling

  De lucht in met de brandweer

  Superheldenverjaardag voor prinselijke tweeling

  De kleine prins Jacques en prinses Gabriella van Monaco hebben hun vierde verjaardag in superheldenthema gevierd. Ook werd de tweeling verrast met een bezoek van de plaatselijke brandweer.


  De jarigen en hun klasgenootjes mochten op de binnenplaats van het paleis met de brandweerlieden een oefening doen en werden in de kraan van een brandweerwagen de lucht in gehesen. Hun moeder, prinses Charlene van Monaco, heeft het partijtje vastgelegd en met haar volgers op Instagram gedeeld. “Zo veel plezier op ons feestje! Dank aan onze brandweermannen voor het verrassingsbezoek. Onze ware helden”, schrijft ze bij de foto’s. Prins Albert en prinses Charlene pakken wel vaker groots uit op de verjaardag van hun kinderen. De tweeling kreeg op hun tweede verjaardag een feestje in safari-thema. En hun derde verjaardag werd gevierd met mechanische ijsberen.

  11 december 2018 - 14:09