×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Schattig: babyfoto’s van de pasgeboren prins Charles

  Bekijk ze hier

  Schattig: babyfoto’s van de pasgeboren prins Charles

  Woensdag heeft het Luxemburgse hof foto’s vrijgegeven van de pasgeboren prins Charles. Zondagmorgen werd het eerste kind van erfgroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stéphanie geboren.


  En wat zijn het lieve foto’s! Charles is te zien met zowel zijn ouders als alleen in een close-up. Hij werd geboren middels een keizersnede en de verwachting is dat hij dinsdag of woensdag naar huis gebracht kan worden. Samen met zijn ouders zal de prins de komende jaren opgroeien in het Schloss Fischbach.

  Na zijn vader is Charles de tweede in de lijn van de troonopvolging. Naast prins van Luxemburg, is Charles ook prins van Bourbon-Parma.

  Lees ook:

  Nadat Meghan en Harry zich steeds wat verder terugtrokken als Britse royals zijn ze al 2 keer verhuisd. Eerst naar Canada en daarna naar Los Angeles, Amerika. Wie mogen zich eigenlijk de huidige buurmannen en -vrouwen van het stel noemen?

  Dit zijn de beroemde buren van Meghan en Harry

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: Instagram.

  13 mei 2020 - 15:12