×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
  • Harry en Meghan aan de slag

    Door Marc van der Linden

    De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

    Lees column
  • Meest gelezen

  • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

  • Prinses Charlene wil tweeling Afrika tonen

    Prinses Charlene wil tweeling Afrika tonen

    Prinses Charlene van Monaco kan niet wachten tot ze haar kinderen Gabriella en Jacques Afrika kan laten zien. Dat zegt ze in een interview met Eyewitness News.


    "Ik ben Afrikaans. Dit is mijn thuis. Dat zal het ook altijd blijven", aldus Charlene. "Het zit in mijn hart en stroomt door mijn aderen. Ik kan niet wachten tot ze er heen kunnen en ik Afrika kan laten zien."

    Charlene werd in Rhodesië (Zimbabwe) geboren en groeide op in Zuid-Afrika. Voordat ze met prins Albert II trouwde was ze een verdienstelijk zwemster. Nu wil ze ook haar kinderen vertrouwd met water maken. "Dat was het eerste dat ik wilde toen ik moeder werd", aldus 39-jarige Charlene over de tweejarige tweeling. "Het is belangrijk voor mij om de kinderen vertrouwd te maken met water en dat ze snel leren zwemmen."

    25 april 2017 - 11:10