×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Albert met Amerikaanse actrice over rode loper

  Prins Albert met Amerikaanse actrice over rode loper

  Prins Albert van Monaco heeft vrijdagavond de openingsceremonie bijgewoond van het Monte-Carlo Televisie Festival.


  Albert ging op de rode loper op de foto met de Amerikaanse actrice Mariska Hargitay. Andere Amerikaanse acteurs die op de rode loper verschenen zijn onder anderen John Krasinski, James Lafferty, Joseph Aubrey en Jon Seda.

  De 58e editie van het tv-festival wordt tot en met 19 juni gehouden. Het festival werd in 1961 in het leven geroepen door prins Rainier van Monaco.

  16 juni 2018 - 14:24