×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dochter voor Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo

  Caroline van Monaco voor derde keer oma

  Dochter voor Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo

  Andrea Casiraghi, de oudste zoon van prinses Caroline van Monaco, en zijn vrouw Tatiana Santo Domingo zijn zondagavond ouders geworden van hun tweede kindje. Het meisje kwam ter wereld in Londen, zo meldt het Spaanse weekblad Hola op zijn website. Het prinselijk paleis heeft de geboorte in een communiqué bevestigd. Hoe het meisje heet, is nog niet bekendgemaakt.


  Op 21 maart 2013 werd hun zoontje Alexandre Andrea Stefano geboren, ook wel Sacha genoemd. Het stel was op dat moment nog niet getrouwd, waardoor Sacha niet in aanmerking kwam voor de lijn van troonopvolging. Vijf maanden later trouwden ze echter alsnog voor de wet in Monaco, waardoor het ventje tegenwoordig vijfde in lijn is, na prins Jacques, prinses Gabriella, prinses Caroline en zijn vader Andrea. In februari 2014 werd het huwelijk van Andrea en Tatiana kerkelijk ingezegend in het Zwitserse Gstaad. Het hele gezin was afgelopen jaar aanwezig bij de viering van de nationale feestdag van Monaco.

  Prinses Caroline van Monaco is nu voor de derde keer oma geworden. Naast de twee kinderen van haar zoon Andrea, is er ook nog Raphaël Elmaleh, het zoontje van haar dochter Charlotte en stand-up-komiek en acteur Gad Elmaleh. Raphaël kwam op 17 december 2013 ter wereld.

  14 april 2015 - 11:02