×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlotte Casiraghi bevestigt verloving

  Charlotte Casiraghi bevestigt verloving

  Er lijkt een koninklijke bruiloft op handen te zijn in Monaco. Charlotte Casiraghi, de 31-jarige dochter van prinses Caroline en wijlen Stefano Casiraghi, verscheen zaterdag op het jaarlijkse Bal de la Rose in het vorstendom aan de zijde van haar vriend Dimitri Rassam met een diamanten ring om de ringvinger van haar linkerhand. Dat duidt er volgens diverse Franse media op dat de twee verloofd zijn.


  Volgens bronnen vindt het huwelijk deze zomer plaats op Sicilië, waar Rassam's familie een villa heeft. Het Monegaskische hof heeft nog niets bevestigd.

  De 36-jarige Dimitri Rassam is zoon van de overleden Frans-Libanese filmproducent Jean-Pierre Rassam en de Franse actrice Carole Bouquet. Charlotte heeft een zoon, Raphaël, geboren uit haar eerdere relatie met Gad Elmaleh.

  26 maart 2018 - 10:24