×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert van Monaco condoleert Franse president

  Prins spreekt ontsteltenis uit over aanslag Charlie Hebdo

  Albert van Monaco condoleert Franse president

  Prins Albert van Monaco heeft de Franse president François Hollande gecondoleerd na de aanslag op de redactie van het satirisch weekblad Charlie Hebdo. Hierbij kwamen twaalf mensen om het leven, onder wie tien journalisten en twee politieagenten.


  De volledige verklaring van prins Albert luidt:

  'Mijnheer de President,

  Met verbazing heb ik kennisgenomen van de gruwelijke aanslag in Parijs.

  In naam van mijzelf, van mijn familie en van de bevolking van Monaco, wil ik u onze ontsteltenis overbrengen over deze wreedheden.

  We eren de nagedachtenis aan de slachtoffers en het verdriet van hun families. Ons medeleven gaat evenzeer uit naar de gewonden.

  U kunt zich verzekerd weten van ons bedroefde medeleven.

  Albert, Prins van Monaco'

  7 januari 2015 - 16:21