×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert van Monaco bij Wereld Water Forum

  Prins ontvangen door president Zuid-Korea

  Albert van Monaco bij Wereld Water Forum

  Prins Albert van Monaco neemt deze week deel aan het Wereld Water Forum 2015 in de Zuid-Koreaanse stad Daegu. De prins werd zondag ontvangen door president Park Geun-hye van Zuid-Korea, samen met andere deelnemers van de top, zoals de presidenten van Ethiopië, Turkmenistan, Tadzjikistan en Hongarije.


  Prins Albert woont namens zijn eigen stichting sessies bij over onder meer het hergebruik van afvalwater en het beheer van watervoorraden.

  Namens Nederland is minister Melanie Schultz van Haegen afgereisd naar Azië om deel te nemen aan de zevende editie van het Wereld Water Forum. De minister van Infrastructuur en Milieu leidt een Nederlandse delegatie van zeventig Nederlandse waterexperts die deze week met 30.000 professionals uit de hele wereld praten over klimaat- en waterproblemen en de voorbereiding op watergerelateerde rampen.

  Schultz spreekt in Daegu over de financiering van infrastructuur, en als panellid over een waterveilige wereld en duurzame economische groei.

  © Photo F. Nebinger / Palais Princier de Monaco

  Posted by Palais Princier de Monaco – Prince's Palace of Monaco on maandag 13 april 2015

   

  13 april 2015 - 13:19