×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert houdt vast aan eigen koers Monaco

  Albert houdt vast aan eigen koers Monaco

  Albert II van Monaco heeft zondagavond mede namens zijn echtgenote prinses Charlène aan 'de Monegasken, de ingezetenen en vrienden' van het vorstendom zijn "allerbeste wensen" voor 2018 uitgesproken. Albert deed dat in een korte boodschap die ook op de sociale media van het 'Palais Princier' werd verspreid.


  De prins keek kort terug op het afgelopen jaar, waarin op wereldniveau soms reden was tot somberheid maar waarin vorderingen zijn gemaakt richting een meer groene economie en meer aandacht voor duurzaamheid.

  Albert sprak over de verkiezingen eerder dit jaar in Monaco. 'Ik wil eraan herinneren dat ik in dat verband strikt neutraal ben', zei hij, in de hoop op een vruchtbare samenwerking en verdere uitbouw van de harmonieuze en sociale samenleving. Ook wenste Albert dan zijn ministaat op de zelf gekozen 'originele' weg mag voortgaan, 'temidden van een zo'n gecompliceerde wereld'.

  1 januari 2018 - 08:42