prinses delphine

Zien: Delphine voor het eerst als prinses aanwezig op nationale feestdag

De ‘nieuwe’ prinses Delphine is vandaag voor het eerst aanwezig bij de koningsdag van België. De buitenechtelijke dochter van de vorige koning Albert II verscheen met de rest van de koninklijke familie op de Nationale Feestdag van België.

Prinses Delphine

Delphine draagt een jurk met bijpassende hoed van het door Afrikaanse mode beïnvloedde Belgische merk Erratum Fashion tijdens de Nationale Feestdag. Prachtig! De ceremonie is dit jaar een stuk kaler en somberder dan normaal. Vanwege corona zijn er maar weinig mensen aanwezig. Verder heeft het leger nog haar handen vol in het door overstromingen zwaar getroffen Wallonië. Het koninklijk paar riep hierom gisteren een dag van nationale rouw uit.

Prinses Elisabeth eerste keer defilé

De Belgische koninklijke familie viert steevast ieder jaar Nationale Feestdag met een defilé in de hoofdstad Brussel. Dit keer is het defilé extra bijzonder, want kroonprinses Elisabeth marcheerde dit jaar voor de eerste keer mee. De prinses volgde afgelopen jaar een militaire opleiding. In de ochtend droeg kroonprinses Elisabeth nog een prachtige jurk van dít modehuis.

Lees ook: Gaaf: Prinses Delphine poseert voor Belgische modewinkel

Beeld en bron: ANP