×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vele felicitaties voor prinses Eleonore

  Vele felicitaties voor prinses Eleonore

  De Belgische prinses Eléonore viert dinsdag haar elfde verjaardag. Op social media stroomden de felicitaties binnen. Het Belgische hof bedankte via Twitter in het Nederlands, Frans, Duits en Engels voor alle ontvangen berichten. Het is de tweede dag op rij feest bij de Belgische koninklijke familie. Koning Filip vierde maandag al zijn 59e verjaardag.

  Eléonore is niet de enige royal die dinsdag de verjaardagstaart mag aansnijden. Koningin Margrethe van Denemarken viert in Kopenhagen haar 79e verjaardag. In Luxemburg worden twee verjaardagen gevierd: groothertog Henri wordt 64 jaar, zijn jongste zoon Sébastien mag 27 kaarsjes uitblazen.

  16 april 2019 - 09:05