×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip verwacht zijn duivels zondag op paleis

  Koning Filip verwacht zijn duivels zondag op paleis

  De voetballers van het Belgische elftal worden zondag op het koninklijk paleis in Brussel verwacht. Daar worden ze gehuldigd door koning Filip naar aanleiding van hun prestaties op het wereldkampioenschap in Rusland.


  Na het koninklijk ontvangst worden bondscoach Roberto Martinez en zijn spelers in een open bus door de hoofdstad gereden. Eindpunt is de Grote Markt, waar rond 15.00 uur een huldiging begint. De spelers verschijnen daar op het balkon van het stadhuis.

  De huldiging gaat ongeacht de uitslag van de 'troostfinale' op het WK tegen Engeland door. De Rode Duivels bereikten voor het eerst sinds 1986 de halve finales.

  12 juli 2018 - 22:35