×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Filip verwacht zijn duivels zondag op paleis

  Koning Filip verwacht zijn duivels zondag op paleis

  De voetballers van het Belgische elftal worden zondag op het koninklijk paleis in Brussel verwacht. Daar worden ze gehuldigd door koning Filip naar aanleiding van hun prestaties op het wereldkampioenschap in Rusland.


  Na het koninklijk ontvangst worden bondscoach Roberto Martinez en zijn spelers in een open bus door de hoofdstad gereden. Eindpunt is de Grote Markt, waar rond 15.00 uur een huldiging begint. De spelers verschijnen daar op het balkon van het stadhuis.

  De huldiging gaat ongeacht de uitslag van de 'troostfinale' op het WK tegen Engeland door. De Rode Duivels bereikten voor het eerst sinds 1986 de halve finales.

  12 juli 2018 - 22:35