×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Groen licht voor hotel in villa Boudewijn

  Groen licht voor hotel in villa Boudewijn

  De eerste stap om het Spaanse voormalige vakantieverblijf van de Belgische koning Boudewijn en koningin Fabiola om te bouwen tot hotel is genomen.


  De gemeente Motril heeft groen licht gegeven aan het milieurapport voor de omvorming van villa Astrida, meldt de Spaanse krant Ideal.

  Bij de bouw van het hotel wordt rekening gehouden met de geschiedenis van het gebouw. Zo komt er mogelijk ook een kapel ter ere van de koning.

  Villa Astrida wordt sinds de dood van Fabiola in 2014 beheerd door een stichting van naasten. Vorig jaar werd al duidelijk dat zij de woning willen verkopen.

  Het Spaanse buitenverblijf was in 1993 de plaats waar koning Boudewijn stierf aan hartfalen. Omdat zijn huwelijk met Fabiola kinderloos bleef, werd Boudewijns broer Albert de nieuwe koning.

  15 januari 2018 - 09:42