×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Filip en Mathilde promoten België op WEF

  Koningspaar neemt deel aan verschillende sessies

  Filip en Mathilde promoten België op WEF

  Koning Filip en koningin Mathilde zijn sinds woensdagmiddag in het Zwitserse Davos, waar ze tot vrijdag deelnemen aan het Wereld Economisch Forum.


  Filip is al voor de twaalfde keer aanwezig op het WEF. Hij zal deelnemen aan verschillende sessies over werk voor jongeren en technologische innovatie, meldt De Standaard. Samen met zijn echtgenote zal de Belgische koning ook deelnemen aan een diner dat georganiseerd wordt door WEF-oprichter Klaus Schwab, en vrijdag aan het Belgium Power Breakfast. Tijdens dat ontbijt zullen de troeven van België worden gepromoot aan buitenlandse investeerders.

  In het Zwitserse skioord komen 2500 politieke en economische leiders uit 140 landen bijeen. Ook koningin Máxima komt donderdag en vrijdag namens de VN in actie in Davos. Prinses Mabel is er om aandacht te vragen voor de situatie van kindbruiden en extreme armoede.

  Prins Andrew arriveert donderdag eveneens in het zwaar beveiligde Davos. Het is het eerste publieke optreden van de zoon van koningin Elizabeth sinds hij is verwikkeld in een seksschandaal. Andrew is normaal gesproken altijd van de partij tijdens de jaarlijkse internationale bijeenkomst. De hertog van York geeft onder de noemer Pitch@Palace meteen een receptie om het Britse ondernemerschap te promoten.

  22 januari 2015 - 11:17