×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
  • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

    Door Marc van der Linden

    De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

    Lees column
  • Meest gelezen

  • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

  • Gabriel, Emmanuel, Eléonore én hondje zwaaien Elisabeth uit

    Gabriel, Emmanuel, Eléonore én hondje zwaaien Elisabeth uit

    Prinses Elisabeth van België is bij haar vertrek naar Wales uitgezwaaid door haar broertjes en zusje. De 16-jarige troonopvolgster studeert de komende twee jaar aan het prestigieuze Atlantic College en nam voor haar vertrek afscheid van Gabriël, Emmanuel en Eléonore, zo is te zien op foto's die het Belgische hof heeft gepubliceerd.


    Elisabeth staat op de beelden klaar met twee koffers en een tas en krijgt zelfs een dikke kus van Emmanuel. "Klaar voor Atlantic College!", staat bij de foto's uit naam van koning Filip en koningin Mathilde. "Iedereen een fijne start van het nieuwe schooljaar gewenst!"

    In Wales staat Elisabeth volgens Belgische media eerst een kennismaking te wachten. De nieuwe studenten gaan samen met elkaar kamperen.

    Op het Atlantic College studeerden in het verleden meer bekende namen. Ook koning Willem-Alexander ging naar de Welshe school. Hij is tegenwoordig beschermheer van het college.

    28 augustus 2018 - 11:27