×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Belgische prins Amedeo stelt verloofde voor

  Koninklijke familie bijeen in tuin Villa Schonenberg

  Belgische prins Amedeo stelt verloofde voor

  De Belgische prins Amedeo heeft zijn verloofde Elisabetta Rosboch von Wolkenstein zondag voorgesteld aan de wereld. In de tuin van Villa Schonenberg, waar de ouders van Amedeo wonen, verzamelde de koninklijke familie zich voor een fotosessie.


  Het Paleis maakte zaterdag bekend dat de oudste zoon van prinses Astrid en prins Lorenz, aartshertog van Oostenrijk-Este, in het huwelijk treedt met zijn 'Lili'. Amedeo (27) en Elisabetta (26) gingen samen en met familieleden op de foto. Koningin Fabiola moest om gezondheidsredenen verstek laten gaan. Sommige media melden dat prins Laurent ontbrak, maar volgens VRT Nieuws kwam hij alleen later.

  Amedeo glimlachte van van oor tot oor, aldus Het Nieuwsblad. VTM-journaliste Valerie Reynaerts merkte op dat Elisabetta duidelijk onder de indruk was van de camera's. "Prins Amedeo stelde haar voortdurend gerust en heeft haar bijna geen enkel moment losgelaten", vertelt ze.

  16 februari 2014 - 16:34