×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Het 'bedrog' van koning Filip en Mathilde

Paleis al vroeg in kerstsferen

Het 'bedrog' van koning Filip en Mathilde

Ook koning Filip en koningin Mathilde van België hebben hun kerstkaart inmiddels verstuurd. Daarvoor haalden ze wel een trucje uit.


In de zomer poseerde het koninklijk gezin al voor de foto. Op de achtergrond zijn wat kerststukken te zien. De foto werd echter al in augustus gemaakt, toen Europa genoot van één van de warmste zomers ooit. Toen was prinses Elisabeth er immers nog, die kort daarna naar Wales zou vertrekken om daar aan het Atlantic College haar studie voort te zetten. Diezelfde dag werden ook foto’s gemaakt van de prinses in dezelfde kleren, in de paleistuin, waar het nog volop zomer was. Binnen, in een vertrek van een paleis, was er echter al een kerstsfeer gecreëerd.

21 december 2018 - 11:01 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties