×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Extra voordelig abonnement 5x Royalty + de herdenkingsuitgifte Drie Koninginnen der Nederlanden voor €19,95

  Extra voordelig abonnement 5x Royalty + de herdenkingsuitgifte Drie Koninginnen der Nederlanden voor €19,95

  Een halfjaar lang genieten van Royalty en ontvang een Herdenkingsuitgifte drie Koninginnen der Nederlanden voor maar € 19,95 i.p.v. €76,35

  Of geef het cadeau, klik hier.


  Voorwaarden:
  Deze aanbieding is geldig tot en met 31 januari 2020 of zolang de voorraad strekt. U abonneert zich tot wederopzegging. Na de actieperiode van 5 nummers wordt het abonnement als een halfjaarabonnement tegen het dan geldende standaardtarief verlengd en geldt een opzegtermijn van één maand. Voor abonnementen buiten Nederland rekenen wij extra verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het land en het gewicht. Het exacte bedrag wordt tijdens de bestelprocedure weergegeven.