×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwangerschapsverlof Meghan gaat niet op voor nieuwe baan

  Meghan werkt hard aan septembernummer

  Zwangerschapsverlof Meghan gaat niet op voor nieuwe baan

  Meghan, hertogin van Sussex, heeft maandenlang in het diepste geheim aan ‘haar’ Vogue gewerkt. Zondag maakten Buckingham Palace en de Britse editie van het blad bekend dat de echtgenote van prins Harry aan het roer stond van het septembernummer, de belangrijkste uitgave van het jaar.

  Edward Enninful, hoofdredacteur Britse Vogue, doet op de website van het tijdschrift uit de doeken dat hij en Meghan elkaar al in januari spraken over het septembernummer. De hertogin was toen nog in verwachting van haar eerste kind. Zoontje Archie kwam begin mei ter wereld. “Vanaf het begin hebben we het over de cover gehad, of zij erop zou moeten staan of niet”, zegt Enninful.

  Meghan koos er zelf voor niet te poseren voor Vogue, omdat dat “opschepperig” over zou kunnen komen. In plaats daarvan richt de hertogin van Sussex de schijnwerpers op vijftien vrouwen die ze bewondert. Het zestiende vakje op de cover staat voor een spiegel, een idee van Meghan, waarmee ze de lezers wil aanmoedigen om het beste in henzelf boven te halen.

  Instructies

  De 74-jarige fotograaf Peter Lindbergh werd gekozen voor de shoots van de coverfoto’s. Hij kreeg van Meghan veel ruimte, de hertogin had maar één eis. “De instructies van de hertogin waren duidelijk: ik wil sproeten zien!” Meghan vertelde eerder al eens dat ze het verschrikkelijk vindt als haar sproetjes verdwijnen bij de nabewerking van foto’s.

  Het laten zien van sproeten was voor Lindbergh, die in januari 1990 de beroemde zwart-wit Vogue-cover met naturel supermodellen maakte, overigens geen enkel probleem. “Ik ben dol op sproetjes!”

  29 juli 2019 - 17:04