×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwangere Meghan verruilt hakken voor ballerina’s om strand Melbourne op te ruimen

  Zwangere Meghan verruilt hakken voor ballerina’s om strand Melbourne op te ruimen

  In Melbourne wachtte Harry en Meghan donderdag een drukke dag. Nadat de zwangere Hertogin van Sussex werd uitgedaagd voor een potje Australian Football vervolgden de Britse prins en zijn vrouw hun bezoek aan de Australische stad met een ontmoeting met jonge, getalenteerde leiders.


  Zo schudden ze Hunter Johnson de hand, een jonge man die The Man Cave oprichtte, een preventief programma voor de mentale gezondheid van jonge mannen. Ook kreeg Harry een poot van geleidehond Willow. De koninklijke bezoekers namen daarna een kijkje bij een muurschildering waarop de Aboriginal-identiteit staat afgebeeld en ze woonden een kookles bij van een trainingsprogramma voor jonge Aboriginals.

  Op de Albert Park Primary School gingen Harry en Meghan de tuin in, waar leerlingen uitleg gaven over het gebruik van een composthoop, een wormenboerderij en de moestuin. Hierna sprongen de Hertog en Hertogin van Sussex in een tram naar het strand. Meghan, die haar stiletto's ondertussen had verwisseld voor ballerina's, en Harry staken hier de handen uit de mouwen en maakten samen met de reddingsbrigade het strand schoon.

  Het officieel bezoek aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland duurt nog tot 31 oktober.

  18 oktober 2018 - 13:04