×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwangere Kate danst met beer Paddington

  Zwangere Kate danst met beer Paddington

  De hertogin van Cambridge bracht maandag een verrassingsbezoek aan het treinstation Paddington in Londen. De vrouw van prins William, die in verwachting is van haar derde kind, vergezelde haar echtgenoot en prins Harry naar het station, waar het drietal een ontmoeting had met de cast en crew van de film Paddington 2.


  Voor Catherine is het haar tweede openbare optreden sinds bekend werd dat ze zwanger is, waardoor ze eerder een paar afspraken moest afzeggen. Maandag voelde ze zich goed genoeg voor een dansje met de beroemde beer op het perron. Daarbij waren ook 130 kinderen aanwezig die betrokken zijn bij de dertig goede doelen die William, Harry en Catherine steunen. De kinderen maakten een treinreis met een stoomtrein naar het Britse platteland.

  Begin september werd bekend dat de kinderen van William en Catherine, prins George en prinses Charlotte, er een broertje of zusje bij krijgen. Kate heeft ook tijdens deze derde zwangerschap last van ernstige ochtendmisselijkheid.

  Inmiddels gaat het de goede kant op met Kate, die maandag een roze jurk van Orla Kiely droeg. 'Ze voelt zich al veel beter', zei prins William. Een medewerker van het Britse hof bevestigde dit, maar voegde eraan toe dat de hertogin nog niet volledig is hersteld.

  16 oktober 2017 - 15:36