×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwangere Catherine zegt weer afspraak af

  Vrouw van prins William gaat niet naar zeilcentrum

  Zwangere Catherine zegt weer afspraak af

  Kate heeft weer een afspraak moeten afzeggen vanwege ernstige ochtendmisselijkheid, weet de Britse krant Express. De zwangere vrouw van de Britse prins William zou maandag eigenlijk naar Portsmouth gaan voor een bezoek aan een nieuw zeilcentrum van de succesvolle wedstrijdzeiler Ben Ainslie, maar dat gaat niet door.


  De 32-jarige Catherine is al vijf weken ziek. In die tijd heeft de hertogin van Cambridge 16 verplichtingen moeten afzeggen, waaronder een tweedaags bezoek aan het eiland Malta. Woordvoerders van Kensington Palace lieten eerder weten dat ze van dag tot dag bekijken of de gezondheidssituatie van Catherine het toelaat om erop uit te gaan.

  Catherine had 2 jaar geleden, tijdens de zwangerschap van prins George, ook last van ernstige ochtendmisselijkheid. De vrouw van prins William bracht toen drie nachten door in het King Edward VII-ziekenhuis. Ze ging toentertijd na 2 weken weer aan de slag.

  8 oktober 2014 - 10:03