×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwangere Catherine viert 36e verjaardag

  Zwangere Catherine viert 36e verjaardag

  Catherine, de hertogin van Cambridge, is dinsdag jarig. De echtgenote van de Britse prins William is 36 jaar geworden. Catherine en haar gezin vieren haar verjaardag vermoedelijk in privékring. Kensington Palace doet zoals gewoonlijk geen officiële mededelingen over dergelijke aangelegenheden.


  Wel is duidelijk dat Catherine haar verjaardag voor de laatste keer viert als moeder van twee kinderen. In april wordt het derde kindje van William en Catherine verwacht.

  Na een moeilijke eerste periode waarin Catherine veel last had van zwangerschapsmisselijkheid verloopt haar zwangerschap voor zover bekend zonder problemen. Zondag, toen ze voor het laatst in het openbaar werd gezien, liep ze stralend naast haar man William op weg naar de kerkdienst in Sandringham.

  Maandag ging dochter Charlotte (2) voor het eerst naar school. Haar oudere broer George (4) ging in september voor het eerst naar de basisschool.

  9 januari 2018 - 10:42