×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwangere Catherine toch niet naar Malta

  Prins William neemt haar plaats in

  Zwangere Catherine toch niet naar Malta

  De zwangere hertogin van Cambridge heeft voor komend weekeinde haar reis naar Malta geannuleerd. Haar man prins William neemt haar plaats in, maakte Clarence House donderdag bekend.


  De hertogin zou Malta bezoeken voor de viering van de 50e verjaardag van de onafhankelijkheid. Catherine heeft tijdens haar tweede zwangerschap echter weer veel last van ochtendmisselijkheid. Op doktersadvies is nu besloten dat de moeder van prins George thuis blijft.

  Voor prins William staat onder meer een ontmoeting met de president van Malta op het programma. Ook zal hij een bezoek brengen aan de nationale bibliotheek, waar allerlei historische documenten liggen, zoals brieven van de Engelse koningen Hendrik VIII en George II.

  Het programma bevat ook een rondvaart door de haven. Op zondag vieren de Maltezen met prins William de Onafhankelijkheidsdag.

  18 september 2014 - 12:01