×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zwangere Catherine bij gala verslaafdenstichting

  Hertogin van Cambridge verscheen in jurk van Temperley London

  Zwangere Catherine bij gala verslaafdenstichting

  De zwangere Catherine heeft donderdagavond een gala bijgewoond in Londen. De afgelopen weken moest ze haar afspraken afzeggen vanwege een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid, maar dit was al haar derde publieke optreden in drie dagen. En daar zijn de Britse media heel erg blij mee.


  Catherine wordt geprezen om haar outfit en haar stralende lach. Volgens Hello! was het duidelijk dat Catherine het fijn vond om bij de feestelijke avond aanwezig te zijn. De hertogin van Cambridge droeg een zwarte jurk van het Britse merk Temperley London.

  Het gala werd georganiseerd door de stichting Action on Addiction, die zich inzet voor verslaafden. De hertogin van Cambridge is beschermvrouw van de stichting. "We zijn heel blij met haar als beschermvrouw", zegt de voorzitter van Action on Addiction tegen Female First. "Ze heeft ervoor gezorgd dat het onderwerp verslaving weer aandacht krijgt."

  Catherine is nu ongeveer 12 weken zwanger en intussen gaat het wat beter met haar. Eerder deze week maakte het Koninklijk Huis bekend dat het stel in april zijn tweede kindje verwacht.

  24 oktober 2014 - 09:53