×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zus Meghan ontkent verhalen vriendinnen

  'Dit artikel is complete onzin'

  Zus Meghan ontkent verhalen vriendinnen

  Samantha Markle is het totaal oneens met het beeld dat vriendinnen van de Britse hertogin Meghan van haar schetsen in een interview. "Dit artikel is complete onzin er zijn genoeg sms'jes en bonnetjes om het tegendeel te bewijzen", twittert de halfzus van Meghan. Volgens de vriendinnen, die anoniem willen blijven in het gesprek met tijdschrift People, is ze helemaal niet moeilijk geworden sinds ze lid is van de koninklijke familie en is ze nog steeds even lief en zorgzaam.


  In een stortvloed aan tweets noemt Samantha haar zus onder meer een narcist en betaalt ze volgens haar flink geld om haar imago hoog te houden. Ook zouden de ingewijden die worden geciteerd in het interview volgens Samantha helemaal niet bestaan. “Bronnen zijn denkbeeldige bronnen.”

  De halfzus van Meghan deelt wel vaker haar mening over haar zus. Zo nam ze het eerder deze week al op voor hun vader, met wie de hertogin geen contact meer heeft.

  De vriendinnen van Meghan stelden in het interview dat Thomas Markle, die in de media veelvuldig heeft geklaagd dat zijn dochter geen contact opneemt, precies weet hoe hij haar kan bereiken. “Hij heeft nooit gebeld en nooit een berichtje gestuurd. Het is superpijnlijk.” Ook zou de hertogin haar vader na haar bruiloft met prins Harry in een brief hebben gesmeekt te stoppen met haar een slachtoffer te maken in de media. Vader Markle zou op die brief hebben gereageerd met een vraag om een fotoshoot met haar.

  7 februari 2019 - 08:38