×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zoontje Kate en William heet Albert’

  Zoontje Kate en William heet Albert’

  De ontwikkelaar van de website van het Britse koninklijk huis heeft mogelijk de naam van 'baby Cambridge', het pasgeboren zoontje van prins William en zijn vrouw Kate, prijsgegeven. Daily Mail ontdekte dat er een pagina voor prins Albert is aangemaakt.


  Wanneer je www.royal.uk/prince-albert intypt verschijnt de melding 'toegang geweigerd'. Dit is dezelfde boodschap die je krijgt wanneer je de pagina's van broertje prins George en zusje prinses Charlotte probeert te bezoeken. Maar wanneer je zoekt op een pagina van een van de andere namen die de ronde doen, zoals Arthur of Alexander, dan krijg je alleen de melding 'pagina niet gevonden'.

  Prins William en zijn vrouw Kate moeten nog altijd de naam van hun maandag geboren zoontje onthullen. Kenners hadden deze donderdag verwacht omdat de namen van George en Charlotte ook na twee dagen bekend werden gemaakt. Maar tot dusver blijft het stil aan de kant van de hertog en hertogin van Cambridge.

  26 april 2018 - 21:53