×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zoon Camilla in Australische foodshow

  Zoon Camilla in Australische foodshow

  Tom Parker Bowles, de zoon van Camilla en stiefzoon van prins Charles, gaat aan de slag als jurylid in een Australisch kookprogramma. De 42-jarige culinair recensent zoekt voor realityshow Family Food Fight de meest 'foodie' familie van Australië.


  Zelf is Tom een gevierd culinair recensent en schrijver. Hij bracht vijf kookboeken op de markt waarvoor hij verschillende prijzen kreeg. Voor onder meer Esquire, GQ en The Mail on Sunday schreef hij recensies en columns over eten. Ook presenteerde hij eerder eet- en kookprogramma's op de Britse radio en tv en in 2015 was hij een van de juryleden in de Australische kookcompetitieserie The Hot Plate.

  "Het is heerlijk om hier terug te zijn", vertelt Parker Bowles in The Daily Telegraph over zijn nieuwe tv-klus in Australië. Vooral het familie-aspect aan de show trekt hem bijzonder aan. "Koken begint vanuit huis. Ik ben opgegroeid met thuis koken. In de jaren zeventig bestond er nog amper een restaurantcultuur in Engeland en nog steeds zijn zelfgemaakte gerechten mijn favorieten."

  Als hij met zijn eigen beroemde familieleden zou deelnemen aan de show, zou het waarschijnlijk niet goed aflopen, zo voorziet de kookkenner. "Mijn moeder kan goed koken, maar we zouden constant ruzie maken in de keuken. Ik doe dingen graag op mijn eigen manier en zij ook. En die twee manieren zijn niet te combineren."

  6 augustus 2017 - 10:10