×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zien: toespraak van queen Elizabeth aan het Britse volk

  De koningin spreekt vanaf Windsor Castle de Britten toe

  Zien: toespraak van queen Elizabeth aan het Britse volk

  Het Britse koningshuis laat op veel manieren zien mee te leven met iedereen in deze rare tijden. De 93-jarige vorstin van het land nam een speciale toespraak op die ze via tv-zenders en social media deelde met de wereld.


  Britse media zijn erg te spreken over de speech van de koningin. Ze wordt ‘persoonlijk’ en ‘hoopvol’ genoemd. Het volk kon zondagavond kijken naar een speciale toespraak van Elizabeth die een kleine 5 minuten duurde. Opgenomen vanaf Windsor Castle, waar ze samen met echtgenoot Philip verblijft momenteel.

  Lees ook:

  Elizabeth zegt dat er weer betere tijden zullen komen, ze bedankt hulpverleners en andere betrokkenen. De BBC noemt haar woorden ‘ambitieuze woorden die geruststellen en inspireren’.

  Je kunt haar boodschap hieronder bekijken en beluisteren, deze is in het Engels. In totaal zagen zo’n 24 miljoen Britten de toespraak, het is vooralsnog de op één na best bekeken uitzending van dit jaar.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: ANP/EPA, Twitter @RoyalFamily

  6 april 2020 - 09:08