×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zien: Harry en Bon Jovi doen iconische Beatles-foto na

  Abbey Road

  Zien: Harry en Bon Jovi doen iconische Beatles-foto na

  Prins Harry en rockster Jon Bon Jovi zijn er maar druk mee. Na tokkelen op de gitaar en zingen in de studio, zijn ze nu op de gevoelige plaat gelegd op misschien wel het bekendste zebrapad ter wereld.


  Wrong direction

  Op de foto staan Harry, Jon Bon Jovi en vertegenwoordigers van de Invictus Games. Saillant detail; ze gaan de verkeerde kant op ten opzichte van de originele foto (kijk maar op de foto onderaan dit artikel).

  LEES OOK:

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Chris Jackson (@chrisjacksongetty) op

  De originele foto met The Beatles

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Beatles Love (@beatles.bl) op

  Bron: Instagram

  28 februari 2020 - 14:46