×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zien: de geknutselde draak van prins George

  Oudste van William en Kate is kleine knutselkoning

  Zien: de geknutselde draak van prins George

  Prins George blijkt een echte knutselkoning te zijn. In een door zijn school vrijgegeven video is een draak van de hand van de vijfjarige prins te zien, meldt The Sun.


  Het filmpje, waarin een door de kleuterklassen gemaakt dinomuseum zijn deuren opent, is al een paar maanden oud. De royaltywatchers van The Sun merkten het knutselwerkje van George onlangs pas op. "Het is zo'n schattige video en geweldig om een glimp op te vatten van George en zijn draak", stelt een van hen. "Het is een mooi werkje."

  De prins gaat sinds september naar de Thomas's Battersea School als George Cambridge. Momenteel geniet de kleuter met zijn ouders prins William en Catherine, zusje prinses Charlotte en broertje prins Louis van de zomervakantie. In september trekt George zijn schooluniform weer uit de kast voor zijn tweede schooljaar.

  30 juli 2018 - 10:26