×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zara’s dochtertje is Elizabeth’s 7de achterkleinkind

  Mark Tindall was bij de bevalling aanwezig

  Zara’s dochtertje is Elizabeth’s 7de achterkleinkind

  Het zevende achterkleinkind van de Britse koningin Elizabeth is geboren. Zara Tindall, dochter van prinses Anne, beviel maandag van een meisje. Dat maakte Buckingham Palace dinsdag bekend.


  Zara beviel in Stroud Maternity Unit van een flinke baby van ruim 8 pond. Hoe het meisje heet, wordt later bekendgemaakt. Zara en haar man Mike, die bij de geboorte was, hebben al een dochter, de vierjarige Mia. In 2016 was Zara ook zwanger, maar toen kreeg ze kort voor Kerstmis een miskraam.

  De baby is het vierde kleinkind van prinses Anne, de enige dochter van koningin Elizabeth en prins Philip. De vorstin en haar man hebben volgens Buckingham Palace verheugd gereageerd op het nieuws, evenals de ouders van Zara en Mike.

  Zara en Mike hebben geen officiële koninklijke verplichtingen, maar zijn bij familieaangelegenheden vaak wel van de partij. Zo zat de hoogzwangere Zara op 19 mei in St George's Chapel voor het huwelijk van prins Harry en Meghan. Zara is actief als amazone in de paardensport, Mike is voormalig rugbyspeler.

  19 juni 2018 - 15:13