×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zara Phillips gekwalificeerd voor Olympische Spelen

  Dochter prinses Anne geroemd om sportprestaties

  Zara Phillips gekwalificeerd voor Olympische Spelen

  De Britse media zijn lovend over Zara Phillips, de kleindochter van koningin Elizabeth. Die heeft nu al een plek veroverd in de Britse ruiterploeg voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016. De 33-jarige amazone deed dat op het paard High Kingdom, waarmee ze 2 jaar geleden in Londen al zilver won.


  Zara Phillips reed bij de Wereldruiterspelen in Normandië een perfect parcours, en hielp daarmee Team GB aan een plek in Rio. Zara weet echter uit eigen ervaring dat het veroveren van een plaats nog niet betekent dat het vliegticket al kan worden geboekt. Zowel in 2004 als 2008 miste ze de Spelen door blessures van haar paard Toytown.

  Zara Phillips werd al eens wereldkampioen en treedt met haar succes in de ruitersport in de voetsporen van haar ouders prinses Anne en Mark Phillips, die beiden ook aan de Olympische Spelen hebben deelgenomen. Zara trouwde in 2011 met de Engelse rugby-international Mike Tindall. Begin dit jaar kregen ze een dochter, Mia.

  1 september 2014 - 16:24