×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zara Philips bevallen van dochtertje

  Zara Philips bevallen van dochtertje

  Zara Phillips, de kleindochter van de Britse koningin Elizabeth, is bevallen van een dochtertje. Dit heeft Kensington Palace bekendgemaakt. Het kindje weegt 7 pond. De naam van het meisje is nog niet bekend.


  Zara’s echtgenoot, rugbyspeler Mike Tindall, was bij de geboorte van hun eerste kind aanwezig in het Gloucestershire Royal Hospital. Het ziekenhuis ligt op korte afstand van het landgoed van prinses Anne, Gatcombe Park, waarop Zara en haar man wonen.
  Koningin Elizabeth en de ouders van Zara, prinses Anna en Mark Phillips, hebben opgetogen gereageerd op de uitbreiding van de familie. De baby is volgens de BBC 16e in de lijn van troonopvolging. Haar ouders trouwden in juli 2011 in Edinburgh. Het meisje is het derde kleinkind van prinses Anne en het vierde achterkleinkind van koningin Elizabeth.
  Zara Phillips (32) gaf eerder aan het geslacht van haar eerste kindje niet te weten. Zij en haar man wilden verrast worden bij de bevalling.
   

  17 januari 2014 - 13:59