×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zara in verwachting van tweede kind

  Zara in verwachting van tweede kind

  Zara Tindall, de kleindochter van koningin Elizabeth, is in verwachting. Zara en haar man Mike Tindall verwachten een tweede kind.


  Een woordvoerder van Buckingham Palace laat aan Sky News weten dat de koninklijke familie erg verheugd is met het nieuws. Zara is de dochter van Elizabeths enige dochter prinses Anne.

  De aankondiging van de zwangerschap valt samen met een werkvakantie van Zara en haar echtgenoot in Australië. Zara is actief als amazone in de paardensport. Haar man is voormalig rugbyspeler.

  In 2016 was Zara ook zwanger, maar toen kreeg ze kort voor Kerstmis een miskraam. Zara en haar man Mike hebben al een dochter, de driejarige Mia. De baby wordt in de zomer verwacht. Het kindje wordt het zevende achterkleinkind van Elizabeth.

  5 januari 2018 - 16:59