×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Wintervakantie van Queen is voorbij

  Elizabeth neemt trein terug naar Londen

  Wintervakantie van Queen is voorbij

  De wintervakantie in Sandringham is eindelijk ten einde, geen wonder dat de koningin een beetje somber leek toen ze de trein naar King’s Cross nam. De 92-jarige monarch was sinds eind december op haar geliefde landgoed in Norfolk en keert terug naar Londen om haar koninklijke taken te hervatten.

  Geflankeerd door beveiligers en gekleed in een grijze geborduurde jas, werd ze op maandag begeleid via een zij-ingang die bekend staat als de Koninklijke Poort naar King’s Lynn-station.

  De koningin werd niet vergezeld door de hertog van Edinburgh, prins Philip, die in zijn eigen huisje in Sandringham is geïnstalleerd sinds hij met pensioen ging in 2017 – toen ze aan boord van de ‘Great Northern’ trein stapte.
  De koningin zal de lente doorbrengen tussen haar woningen in Zuid-Engeland voordat ze naar Balmoral gaat, in Aberdeenshire, voor de zomer.

  Hare Majesteit maakte de reis slechts enkele dagen nadat was bevestigd dat prins Philip, 97, ‘vrijwillig’ afstand had gedaan van zijn rijbewijs.

  12 februari 2019 - 13:28