×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Winnie de Poeh langs bij Archie

  Disney maakt speciaal voor de baby een video

  Winnie de Poeh langs bij Archie

  Archie heeft nog meer hooggeëerd bezoek gehad. Ook Winnie de Poeh ging langs bij de pasgeboren zoon van Harry en Meghan. Disney maakte speciaal vanwege de geboorte van het jongetje een animatiefilmpje waarin de beroemde beer de baby ontmoet.

  In het clipje loopt Winnie met een blauw boek met een kroon erop rond door het Honderd Bunderbos waar hij woont. Vervolgens wandelt de knuffelbeer naar Windsor Castle om het boek te overhandigen aan de kersverse ouders. Meghan bladert glimlachend door het kraamcadeau terwijl Harry over haar schouder meekijkt. Archie ligt ondertussen in zijn wiegje te slapen.

  “Het begin van een groot avontuur”, staat bij het filmpje dat Disney deelde op social media. “Disney feliciteert de hertog en hertogin van Sussex en de koninklijke familie met de komst van Archie Harrison Mountbatten-Windsor.”

  Eerder maakte de tekenaar van Poeh ook al een plaatje voor Louis, het zoontje van William en Catherine. Naar verluidt kreeg het prinsje ook een eerste editie van een Winnie de Poeh-boek van Harry als cadeau bij zijn doop.

  11 mei 2019 - 16:25