×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Wimbledon trekt wederom vele royals

  Ook prins Albert II van Monaco aanwezig

  Wimbledon trekt wederom vele royals

  Na de hertoginnen Catherine en Meghan heeft ook Camilla een dag op Wimbledon doorgebracht. De hertogin van Cornwall volgde de sportieve prestaties van Novak Djokovic, die het in de kwartfinale opnam tegen de Belg David Goffin.

  De Servische titelverdediger en nummer 1 van de wereld sloeg zich vrij gemakkelijk naar de halve finale. Ook Zara en Mike Tindall waren getuige van dit duel. De dochter van prinses Anne en haar man namen overigens geen plaats in de koninklijke box, maar zaten gewoon op de publiekstribune.

  Sophie, gravin van Wessex, nam daarentegen wel gewoon plaats in de koninklijke box. De vrouw van prins Edward hield daar prins Albert II van Monaco gezelschap.

  Daarnaast waren de schoonouders van prins William woensdag ook bij het Londense tennistoernooi te vinden. Michael en Carole Middleton kwamen opnieuw naar een wedstrijd kijken. Net als de hertog van Kent, de 83-jarige neef van koningin Elizabeth.

  10 juli 2019 - 20:10